Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Elektrik ve su tesisat malzemeleri projeye göre hazırlanıyor. Aydınlatma armatürlerinden iç ve dış kaplama malzemelerine kadar hazırlanan prefabrik villa Tıra yüklenerek istenilen her yere sevk edilebiliyor.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Konusunda uzman olup olmadıklarından emin olun. • Sözleşmeyi detaylı inceleyin. • Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin. • Dimensions sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir difficulty yaşadvertığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Yapı tasarımını estetik kılan detay uygulama kolaylıkları, gelişmiş teknoloji kullanımıyla kısa zamanda hızlı üretim sistemi ve yerinde kısa sürede hızlı kurulum avantajlarıyla sayısız yapı ihtiyacına çözüm getiren prefabrik yapı sistemi modern-day mimarinin yenilikçi yapı tarzı.

Müstakil konutta en çOkay tercih edilen modeller arasına giren prefabrik evin avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce merak ediliyor.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp 3-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Lüks yaşam alanı şeklindeki prefabrik konteyner, havuzlu ev gibi tasarımların yanı sıra ofis, atölye, depo olarak kullanıma uygun olanlar bulunur. Prefabrik ev konutlarının en önemli özelliklerinden biri de farklı iklim koşullarına göre üretilebilmeleridir. Yapıların duvar kısımlarında bulunan paneller arasında extremely yoğun izolasyon malzemeleri eklenerek hem ses hem de ısı yalıtımı sağlanır. Bu da klasik betonarme konuta kıyasla çok daha yüksek yalıtım sağlar.

Yaman Prefabrik Ev Yapı Teknolojileri, müşterilerine daima yenilikçi tasarımlar ve dayanıklı yapılar inşa etme amacıyla hizmet vermektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her prefabrik ev modelleri iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page